2020 Audi A3 Sportback’ten rakiplerine çalım

2020 Audi A3 Sportback’ten rakiplerine çalım
  • Audi / Güncel / Haberler
  • 1 Nisan 2020 11:33
  • 2020 Audi A3 Sportback’ten rakiplerine çalım için yorumlar kapalı
  • 2.478
  • A+
    A-
REKLAM ALANI

Audi , BMW 1 Serisi ve Mercedes A- Serisi gibi diğer premium kompakt modellere başarılı bir şekilde meydan okumak için yeni A3 Sportback modelini ortaya çıkardı.

Tasarımda neler değişti?

Otomobilin tasarımına baktığımızda eski nesildeki keskin hatlar arttırılmış. LED destekli far otomobili daha iddialı göstermiş. Daha farklı bir ön ızgarada dikkatlerden kaçmıyor. Tampon tasarımı buna keza daha agresif tasarlanmış. Yan bölümde balık solungacını andıran tasarım hatları kullanılmış. Arka bölüme geçildiğinde ise daha da inceltilmiş stop grubu ve daha sportif tutulan difizör dikkatlerden kaçmıyor.

REKLAM ALANI

Yeni Audi A3’ün kokpitinde neler değişmiş?

Yeni nesil Audi’lerin kokpitini andıran bir konsol ile model bizi karşıladığını görüyoruz.  Kokpitte en ilginç olan detay ise sürücü tarafındaki havalandırma ızgaralarının konumu. Hemen ortada yeni nesil Audi modellerinden hatırladığımız bir ekran bizleri karşılıyor. Akabinde yeni Volkswagen Golf modelinde görmeye başladığımız şalter şeklindeki vites seçici göze çarpıyor. Eşya gözü konusunda da yeni Audi A3 Sportback beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Yeni 2020 Audi A3 Sportback hangi motor seçenekleriyle geliyor?

Avrupa pazarındaki müşterilere iki benzinli ve iki dizel motor sunulacak. 1.5 litrelik TFSI benzinli ünite 150 HP güç ve 250 Nm tork değerine sahip olacak. Dizel isteyenler içinse 116 Hp ve 150 Hp güç seçeneklerinde  üniteler sunulacak. Bu motorlar 2.0 litre hacminde olacak. Modelde altı ileri manuel ve 7 ileri çift kavramalı şanzıman sunulacak

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ