2022 Dodge Durango’ya özel sürüm

2022 Dodge Durango’ya özel sürüm
  • Güncel / Haberler
  • 6 Kasım 2021 10:00 | Güncellenme: 3 Kasım 2021 18:17
  • 2022 Dodge Durango’ya özel sürüm için yorumlar kapalı
  • 2.693
  • A+
    A-
REKLAM ALANI

Stellantis, SEMA’daki ilk çıkışından önce Mopar ’22 Dodge Durango’yu tanıtarak Mopar’ın 85. yıldönümünü kutluyor.

Uzun bir Mopar özel baskı serisinin en yenisi olan model, 2022 Durango R/T AWD’yi temel alıyor ve Plus Grubunun yanı sıra Tow N Go Paketi ile donatılmış olarak geliyor. Tasarım cephesinde, özel sürüm yalnızca White Knuckle veya DB Black boya ile sunuluyor. Hangi rengin seçildiğine bakılmaksızın, alıcılar bir Mopar Blue gövde şeridi, Mopar markalı bir ızgara ve mavi Brembo kaliperlerle desteklenen 20 inçlik jantlara sahip oluyorlar. Ayrıca model, “daha iyi yol tutuşu, daha sıkı viraj alma ve daha hızlı tepki” sağlamayı vaat eden 1 inç (25 mm) alçaltma kiti ile donatılmıştır.

İç mekan değişiklikleri mütevazı ancak kabin, sırtlıklara işlenmiş bir Mopar logosuna sahip deri ve süet ön koltuklarla donatıldı. Diğer öne çıkan özellikler arasında mavi kontrast dikişler, spor pedallar, her türlü hava koşuluna uygun paspaslar ve ön panelde ayrı olarak numaralandırılmış bir rozet yer alıyor.

REKLAM ALANI

Kaputun altında 360 hp güç üreten tanıdık 5.7 litrelik HEMI V8 var. Gücü dört tekerlekten çekiş sistemine gönderen sekiz ileri otomatik şanzımana bağlı. Müşteriler ayrıca bir diferansiyel ve aktif bir amortisör süspansiyonu da otomobilde bulacaklar.

Üretim, Amerika için 200, Kanada için 50 olmak üzere 250 adet ile sınırlı olacak. Paketin maliyeti 3,995 dolar ve bayiler gelecek yılın başlarında siparişleri kabul etmeye başlayacak. Ek bir bonus olarak, alıcılar, ” serileştirilmiş araç yapım numarasına sahip kişiselleştirilmiş metal orijinallik sertifikası ve aracın Mopar Tasarım ekibi tarafından özel bir görüntüsünü” içeren özel bir sahiplik kiti alacaklar.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ