Petrol Ofisi madeni yağlar sektöre online eğitim veriyor

Petrol Ofisi madeni yağlar sektöre online eğitim veriyor
  • Güncel / Haberler / Sektörel
  • 13 Mayıs 2020 17:10
  • Petrol Ofisi madeni yağlar sektöre online eğitim veriyor için yorumlar kapalı
  • 1.248
  • A+
    A-
REKLAM ALANI

İnsanlığı tehdit eden küresel salgın nedeniyle tüm dünya ile birlikte ülkemiz de zorlu bir dönemden geçiyor. Türkiye’nin ‘akaryakıt’, ‘madeni yağlar ve kimyasallar’ ile ‘madeni yağlar’ pazarlarının lideri Petrol Ofisi, hayata geçirdiği örnek projelerle öncülük etmeye devam ediyor. Petrol Ofisi’nin imza attığı son yenilikçi proje ise bu zorlu koşullarda ülke ekonomisinin çarklarını döndürmek üzere çalışmaya ve üretmeye devam eden sektörlere katkı sağlama hedefi ile hayata geçirildi. Pandemi döneminde kurumsal müşterilerine verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, kurduğu teknik eğitim sınıflarını dijital platformlar üzerine taşıyarak, sektörlere yönelik online eğitimler veriyor. ‘Online Sınıf Teknik Eğitimler’ projesi kapsamında, başta endüstriyel üreticiler, ekipman üreticileri, demir çelik üreticileri, otomotiv yetkili servisleri olmak üzere farklı sektörlerden pek çok şirket temsilcileri online eğitimlere katılıyor.

Eğitime katılan ilk firmalardan olumlu dönüş alındı

Her alanda müşterilerine odaklanan ve onların ihtiyaçlarını birinci önceliği olarak gören, bu yaklaşımını pandemi dönenime de yansıtan Petrol Ofisi, ilk online eğitimlerini başarıyla tamamladı. Farklı sektör temsilcilerine fayda sağlamak, sahip oldukları bilgileri pekiştirmek, teknik ve sektörel bilgilerini geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen eğitimlere ilk katılanlar ise Borovalı Otomotiv ve Çukurova Makine oldu. Firma sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarına yönelik verilen eğitimlere ilgi yoğun olurken, oldukça olumlu geri dönüşler alındı.

REKLAM ALANI

Eğitimler müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına göre düzenleniyor

Petrol Ofisi Teknik Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimler için talepler teknikdestek@petrolofisi.com.tr üzerinden alınıyor. Online program, farklı sektör temsilcilerine yönelik genel eğitimlerin yanı sıra kuruma ya da müşteriye yönelik özel olarak hazırlanan butik eğitimleri de kapsıyor. Müşterilerin zaman, ihtiyaç ve isteklerine göre içeriği hazırlanan online eğitimler, hafta içi tüm gün ve oluşturulan özel sınıflarda veriliyor. İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimler sırasında katılımcılar, soru ve görüşlerini de dile getirebiliyorlar. Gerçekleştirilen online eğitimlerin sonunda ise katılımcılara sertifika veriliyor.

Sektörlere özel farklı konu başlıkları işleniyor

Eğitimlerde; otomotiv başta olmak üzere madeni yağların önemli yer tuttuğu demir çelik, çimento, madencilik, tekstil, makine imalatı gibi çalışan hareket eden ekipmana sahip birçok farklı sektöre hitap ediliyor. İçeriği müşterinin taleplerine göre geliştirilen eğitimlerin ana konu başlıkları ise şöyle; ‘Madeni Yağların Üretilmesi ve Sınıflandırılması’, ‘Motor Yağları ve Spesifikasyonları’, ‘Otomotiv Dişli Yağları ve Kullanımları’, ‘Endüstriyel Yağlar ve Sektörlere Göre Uygulamaları’, ‘Motosiklet Motor Yağları ve Otomotiv Özel Ürünlerinin Özellikleri’, ‘Gres Çeşitleri ve Gres Seçiminde Kritik Noktalar’, ‘Otomotiv Yağlarında Yeni Trendler’, ‘Denizcilik Yağları’ ve ‘Sektörel Güncellemeler’.

Madeni yağlar pazarının tartışmasız lideri

Türkiye’nin en yaygın istasyon ve distribütör ağına sahip olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, yurt dışında ise 33 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Petrol Ofisi, madeni yağlar ve kimyasallar pazarlarındaki liderliğini 10’ncu yılına taşıdığı 2019’da, madeni yağlar pazarında da liderliğe ulaştı. Ülkemizin alanında en kapsamlı teknoloji üssü olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM) ile madeni yağlardaki ürün gamını da sürekli geliştiren Petrol Ofisi, özellikle binek ve hafif ticari araç yağları ‘Maxima’, ağır vasıta yağları ‘Maximus’ otomotiv dişli yağları ‘Maxigear’ ve endüstriyel dişli yağları ‘Gravis’ markaları ile pazarın tartışmasız lideri olarak yoluna devam ediyor.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ